logo

Vespetoja, sivakoitsijoita ja muuten vaan luikkaita

Minulla oli tässä kevään ja kesän aikana kuvausprojekti, jossa kuvasin Vesileppiksen liikuntapaikkoja: hiihtoputken hiihto- ja ampumahiihtoaktiviteetteja sekä pyllymäkeä, jäähallin tapahtumia, urheilukentän menoa, … Tässä mielestäni eräitä hauskoja otoksia.


Pyllymäki ja muita lumiaktiviteettikuvia lisää Vesileppiksen Lumimaailman sivuilla.

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Kaikki hienoja kuvia, hyviä ja hauskoja sommitteluja, mutta ensimmäinen sukelluskuva kolahti minuun eniten. Kävimme tyttärentyttären kanssa kesällä Serenassa, varmaan muistot siitä vaikuttivat asiaan.

    Laitoin yhden lähikuvan kirjasta blogiini, mutta ei siinä oikein mitään näy, sorry!

  2. Kylpyläkuvaus meinas jäädä kun kannoin kameran hiihtoputkesta 30 asteen trooppiseen helteeseen. Kamera oli tunnin ihan sumussa ja mallit alkoivat hermostua 8)

  3. Vesileppiksessä kävin viime kesänä, kun näytin tyttärelleni lapsuusmaisemia. Käytiin myös hiihtoputkessa, oli hieno.
    Ja Suvaksen saaressa olen viettänyt kaikki lapsuuskesäni – teltassa viikkokaupalla. Hieno vesistö!

  4. Suvas on hieno järvi. Ollaan meloen tutkittu sen saaria ja sen pohjoisosan sokkeloiset luonnonsuojelualueet on haaveissa tutkia. Niillä tuli penskana käytyä ukkojen kanssa talviverkoilla, että vois samalla muistella muutamaa hukkumisyritystä 8)