logo

Oravanpoijan kalansaalis

Eilen istuskeltiin pihalla puitten varjossa yo-juhlien rääppiäisten merkeissä. Kuusiaidasta alkoi kuulua rapinaa. Oravan poikanen oli tehnyt löydön.

Viime syksyn omena. Se häippäs naapurin puolelle sitä syömää – rouskutus vain kuului.

Siinä istuskellessa alkoi helikopteri pörrätä ympäri kylää. Se teki useita kierroksi ja minua alkoi kiinnostaa, ettäs mitä nyt… Nappasin syyllistä kuvan. Ilmakuvia sieltä otettiin. Kohta on kauppias ovella. Syntysköhän vaihtokaupat? 8)

Kohta taas kuului rapinaan kuusiaidasta ja nyt orava oli löytänyt pienen affenan. Kenenkähän kompostilla se oli käynyt? Tämä kapakala näytti olevan suurta herkkua. Niin antaumuksella sitä syötiin, että pääsin kuvaamaan niin lähelle, ettei putki taas suostunut tarkentamaan.

Kalan syötyään se häippäs taas kuusiaidan pimentoon…

  • Jaa

7 Kommentit

  1. Voi kurrepoikaa mitä herkkuja löysi ja voi ATToivasta, mitä herkkua meille näyttää. Upeita kuvia!
    Kuva kuvasta, sanot kuvakauppiaalle 🙂

  2. Kiitos, kiitos! Orava juhli omalla tavallaan… 8)

    Ihmettelimmekin, että missä on toissa kesän gansterisiili? Se pelkäämätön pyöri iltasella juhlaväen jalkojen seassa etsien pöydiltä tippuneita herkkuja. Nimen se sai siitä kun se oli ilmeisesti tappelussa saanut neniinsä niin pahasti, että nenä oli vinossa ja toiselta puolelta suuta hampaat irvisti aika pahasti.

  3. Pitääpäs kurre tyylikkäästi kiinni affenasta. Taisi olla siläkin rääppiäiset… Viimeisessä kuvasssa olet joutunut kurren silmään.

  4. Kurrelle ei kelvannut meidän tähteet vaan se on etsinyt tarjottavat muualta. Kurrella on paljastavat silmät 8)