logo

Njamm, herkkua…

Nuff, nuff, … täällä tuoksuu hyvälle…

Ei ollut mitään tuolien alla. Eikö ne syökkään ulkona? Täällä jossain on kyllä jotain… nuff, nuff, …

Ei halkopinon takanakaan… nuff, nuff, …

Haa, nyt löytyi… njamm…

Kyllä täällä kannattaa käydä. Juusto on kyllä niin hyvää, että hillukoot tuo tuon putkensa kanssa, mutta en lähe minnekkään ennen kuin nää on loppu. Hei, tuoppas vielä vähän lissää…

 • Jaa

6 Kommentit

 1. Epistä, kun mä en ole nähnyt yhtään siiliä koko vuonna. Ihana tuo ensimmäinen kuva, missä se tulla lyllertää päättäväisesti 🙂

 2. Ihana piikikäs kaveri. Päättäväisesti seuraa tuoksua ja perille pääsi. Kun saa herkullisen palan kuonon alle, paljastuu suden ilme, mikä varoittaa nyt tätä pois nappaamasta.
  Hieno sarja, jokainen piikki näkyy niin tarkasti ja selvästi, ja ihana kuononpää.

 3. Ai niin, piti sanoa, että tuijotin silmä tarkkana Kuvastajien sivuja, että olisin nähnyt sinun työsi. Pöllönpoikaset puheenjohtajan takana tunnistin; entä maisemat siinä vieressä?
  Hieno yhteisnäytös, laitoinkin sinne vähän terveisiä.
  Laitoin oman nimenikin, koska muutenkin sen kohta paljastan tulevan runokirjan takia t Uuna
  http://www.uunasyrjasuo.fi

 4. Kiva nähdä siilejä! Täällä ei niitä nimittäin ole näkynyt niinä 10 vuotena, kun olen tässä paikassa asunut. Aika ärhäkkä ilme voi tosiaan siililläkin olla.

 5. Pihassamme on moisia neljä. Kissan raksut ja etenkin maapähkinät ovat herkkua.

  iisi

 6. Hullis: Nyt siilejä näkee useaan, kun yöt ovat valoisia. Tosin muikun perkeet saa ne liikkeelle myös päivällä.

  Uuna: Siilillä on terävät hampaat. On omakohtaista kokemusta. Kerran siili yritti puraista palan varpaasta. Juu, mulla on siellä näyttelyssä viis taulua: Rouva Viirunen, Poika Viirunen, Leppävirtaa I ja II sekä Jouhteniset. Tauluista tosiaan enemmän kunhan tässä saan aikaiseksi… Pitääpä tutkailla osoitteesi… Onnea runokirjalle!

  irma: Siilit taitaa olla enemmän kulttuurimaisemassa viihtyviä – eli tiheämmän asutuksen ystäviä – ehkä juuri ruokinnan vuoksi. En ole niihin koskaan törmännyt Virmaanpäässä.

  iisi: Olen kuullut samaa, että koiran ja kissan kuivamuonat ovat myös siilien herkkua. Meillä on tyydytty vielä vain tähteillä ruokintaan.