logo

Virransaari – 12 kuukautta

Kotoa on virtaan matkaa kiven heiton verran, jolloin siellä tulee vierailtua usein kameran kanssa. Kuvia on sitten kertynyt eri sää- ja muista ilmiöistä vaikka kuinka.

Innostuin Kastanjetin mökkilaiturilta tekemään vuoden kierto postauksesta ja tein vastaavan kokoelman laivalaiturilta kohti Virransaarta kuvatuista kuvista. Kuvat ovat vuosilta 2005-2009.

Tammikuu

Helmikuu

Maaliskuu

Huhtikuu

Toukokuu

Kesäkuu

Heinäkuu

Elokuu

Syyskuu

Lokakuu

Marraskuu

Joulukuu

  • Jaa

4 Kommentit

  1. Tästäpä näkee hyvin, miten sama maisema eri vuoden- ja vuorokaudenaikoina näyttää ihan eri paikalta. Hienoa nämä vuodenajat meillä (vielä).

  2. Tykkään tälläisistä kuvasarjoista paljon, niin kuin Nanankin blogiin kirjoitin. Kylläpä sun onkin tullut otettua kuvia tuosta samasta paikasta. Tykkään eniten elokuusta.

  3. No jo vain sulla onkin kuvia tästä maisemasta 🙂 Hienoja,ja kuten Hullukaalikin sanoi,niin elokuu on oma suosikki. Pitääpä Inarilla aloittaa jokin toinen maisemakuvaus 😉

  4. Virrassa näkyy nopeasti ilman alan vaihdokset. Heti kun pakkanen lauhtuu sen alkaa sullaa ja kellertää. Virrassa näkee hyvin monet sääilmiöt ja sen myötä vuoden ajat.

    Joo, oli taas valinnan vaikeus. Kesäöistä ja pakkaspäivistä on paljon kuvia, mutta kevät ja syksy oli hankalimpia löytää. Voi olla että kesäyöt näkyvät vielä uudelleen – tosin eri kuvissa.