logo

Salaperäinen töyhtöpää

Tämä vikkeläliikkeinen töyhtöpäinen piilottelija kiusoitteli kamerani linssiä pitkään Konnuskoskella.

Töyhtötiainen – sitten se lensi pois…

  • Jaa

6 Kommentit

  1. Töyhtis on kyllä valloittava pikku olento. Tuossa havupuun oksalla on ihan omassa ympäristössään. Myös viimeinen kuva on mainio.

  2. Minäkin näin viime viikolla pitkästä aikaa töyhtiksiä. Ei ole vielä kameraan vain tallentunut. Ovat niin vikkeliä nuo pienet tiaiset. Hyvin olet onnistunut sen taltioimaan.

  3. Meillä kävi talvella vaikka kuinka monta syömässä lintulaudalla, mutta nyt kun minulla on pitempi putki, niin ei nyt tietenkään ole näkynyt. (Ei ihan niin pitkää kuin sinulla, mutta on auttanut paljon.)

    Kaunis pieni lintu, hienosti olet saanut kuvaan. Viimeisessä kuvassa voisi sanoa, että tanssahteli pois 🙂

  4. Sain töyhtötintistä joskus 2-3 v sitten vain suttuisia kuvia takapihaltamme. Nyt kun seuraavan kerran tapasin tämän, niin oli juostava ihan kirjaimellisesti perässä. Oli se vaan vikkelä. Juuri kun olin tähtäillyt sitä kuuseen 10 m korkeuteen niin se oli hetkessä maantasolla ja päinvastoin. Työvoitto niin sanoakseni.

  5. Eikös onnistuminen tunnu entistä mukavammalta, jos on saanut tehdä töitä sen eteen? Sait kyllä todella upeita kuvia. Varsinkin viiminen kuva on ihana/hauska.

  6. Kyllä on mukava saada kauan kaivattu kohde ruudulle onnistuneena. Vielä olis toi hippiäinen mikä pitäs saada tähtäimeen….