Teltta pystyyn laivalaiturille?

Tietysti piti sattua hieno ilima tälle päivälle, kun oli pakko lähtee töihin Kuopijoon. Muuten olisin painut jollekin vuorelle tai mäelle tarpomaan ja kallioita tutkimaan.

No, kävin ees rannassa auringon nousun aikaan ja hämmästyksekseni huomasin, että saukko oli kaivellut reiän virran jäähän ihan laivalaiturin viereen. Ei voi sanoa, että pitäs lähteä merta edemmäs kalaan – nyt se olis hollilla. Pitäsköhän virittää teltta laiturille ja jäädä vahtiin?


2015-03-04T12:18:47+00:0003.02.2009|5 Comments

5 Comments

 1. ATToivanen 3.2.2009 at 21:43

  Kävin juuri tarkistamassa onko reiällä tapahtunut mitää – samat jäljet kuin aamulla. Nyt se myrkyn lykkäs… Mihinkähän aikaan saukko mahtas olla liikkeellä? Vai juoksenko mä koko yön ja päivän rantaan, kotiin, rantaan, kotiin, ….

 2. irmako 3.2.2009 at 21:50

  Olen tehnyt havainnon, että saukot kulkevat isollakin alueella. Kulkevat joskus metsän läpi, usein ojanpohjia pitkin, vedeltä toiselle. Mäkiä liukuvat alas, ihan lyhyitäkin matkoja, ihan kuin jäälläkin. Minkit jättävät samantapaisia jälkiä (myös liukumajälkiä), mutta minikoossa.

  Tuossahan olisi hyvä vahtia, kun saukko pistää päänsä avannosta…

 3. ATToivanen 3.2.2009 at 22:10

  Eli siis ihan mahoton tietää milloin se päänsä tuosta reiästä laitta esiin. Ne pitäs varmaan mua kylähulluna, jos virittäsin teltan laiturille. 8)

 4. Hullukaali 4.2.2009 at 08:51

  Olen huomannut saman, että ne voivat liikkua tosi isolla alueella. Aika tuuria, jos sen sattuu näkemään. Mutta mitä enemmän tuolla rannassa liikkuu, sitä suurempi todennäköisyys tietysti törmätä siihen.

  Tuo on kyllä aina ihan kauhea tragedia, että joutuu lähtemään töihin loistavalla kuvausilmalla. Kun kevät etenee, niin siitä kärsii päivä päivältä enemmän. Joskus ihanana kevätaamuna tekisi vain mieli kävellä työpaikan ohi kohti lenkkimaastojaan…

 5. ATToivanen 4.2.2009 at 10:52

  Pitänee vaan juoksennella rannassa tiheään ja seurailla jälkiä.

  Niinpä, tänään olis joutava päivä vaikka liikkua metsässä mutta ilima on harmaa kuin … 8(

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus