Mustikkavuorella puolukoita etsimässä

Olimme muinoin 2002 käyneet Mustikkavuorella autolla etsimässä puolukoita. Olisihan se pitänyt jo vuoren nimestä päätellä – puolukoita ei löytynyt, mutta ihailimme vuorelta aukeavaa näkymää Oravikosken suuntaan.Kiertelimme hienona syyspäivänä vuoren rantoja.

Evästimme myös.

Sattumalta havaitsin jännän kuvion kalliossa. Otin siitä panoraama kuvan digirämpsylläni ja kuva koristaa edelleen seiniämme.

Kesällä 2006 muistimme Mustikkavuoren rannat ja päätimme lähteä uudelleen tutkimaan rantoja – täällä kertaa kanootilla sekä laskemaa sillä mäkeä Konnuskoskesta. Siitä reissusta kuvia seuraavassa postauksessa.

2015-03-04T12:21:48+00:0025.01.2009|2 Comments

2 Comments

  1. Hullukaali 25.1.2009 at 14:59

    Kun muutin tänne kymmenisen vuotta sitten, en tietenkään tiennyt uuden paikkakunnan marjapaikoista mitään. Katsoin sitten kartasta paikan, jonka nimi oli “Mustikkamäki” ja fillaroin sinne mustikkaan. Mutta ei siellä mitään ollut. Ilmeisesti joskus kuitenkin ollut hyvä marjapaikka, eiväthän nuo nimet tyhjästä synny. Metsät vain muuttuvat ajan myötä.

    Kateeksi käy taas noita maisemia.

  2. ATToivanen 25.1.2009 at 15:38

    Totta, metsät muuttuu ja jostain luin että mustikka on yksi taantuvimmista kasveistamme avohakkuiden takia.

    En tiedä meinaako tuo sana “mustikka” paikan nimissä mustikkaa. Mustikkavuoren vieressä on Mustikka selkä – voiskohan se tarkoittaa mustaan? Mustikkavuoren kalliot ovat lähes pelkästään mustia….

Comments are closed.

Kiinnostiko kuvat?
close slider

Kiinnostuitko Satunnaisen Retkuilijan valokuvista?
Ota yhteyttä!

Valokuvieni käytöstä julkaisuissa, verkkosivuilla jne. sekä kaupallisissa tarkoituksissa on sovittava erikseen.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Kuvien käyttötarkoitus